menü menü bezárása

KerekesSzerelem kérdőív!!

Kedves Tagok, erre látogatók! Facebook oldalunkon megtaláljátok kérdőívünket, melynek kitöltésével és megosztásával, nagyban hozzájárulnátok munkánkhoz! Előre is köszönjük a segítséget és a közreműködést! (a kitöltés teljesen anonim)

Oldalfejlesztés a közösség erejével!

Kedves Tagok, ide látogatók! Mivel az oldal jelenleg is a kezdetleges próbaverzión fut és szeretnénk ha úgy nézne ki, mint ahogy 4 éve elgondoltuk, ezért arra a döntésre jutottunk, hogy ha gondoljátok segítsetek, hogy minél hamarabb elnyerje méltó külsejét az oldal. Rengeteg újdonságot szeretnénk bevezetni, viszont ezeknek a fejlesztéseknek borsos ára van. Nagyjából 30% áll rendelkezésünkre a többit szeretnénk a közösség erejével összeszedni! Aki támogatja az oldalt annak a támogatását teljes mértékben jóváírjuk az új oldalon. Erről részletek később! Itt tudjátok segíteni a fejlődésünket : http://giver.hu/project-single.php?projektid=136 Előre is köszönjük a segítséget! További jó időtöltést! Szép napot! :)

Újra aktív az oldal!

Egy kis technikai hiba után ismét újra aktív az oldal! Jó ismerkedést! :)

Kellemes Ünnepeket!

Lezárult a Valentin napi nyereményjátékunk

Sajnos a szabályoknak megfelelően nem érkezett be elegendő történet, így a vásárlási utalványt nem tudjuk oda adni senkinek viszont aki megírta sztoriját az gazdagabb lett egy KerekesSzerelem hűtőmágnessel. Az ajándékokat egyszerre fogjuk kipostázni így meg kell várni mindenkinek, hogy az a verseny is lezáruljon! (ennek lezárása a 20 sztori beérkezése). Köszönjük a türelmet és hamarosan újabb játékkal jelentkezünk remélve, hogy ott már több aktív tag lesz! Szép napot!

Valentin napi nyereményjáték!

Mivel hamarosan itt a Valentin nap, úgy gondoltuk hirdetünk egy játékot! :) Akik február 14. éjfélig megírják a sztorijukat az oldalunkon ( http://www.kerekesszerelem.hu/Site/Stories ) azok között kisorsolunk egy 10.000 Ft értékű ruházati vásárlási utalványt! Akik már megírták a sztorijukat ne keseredjenek el, Ők automatikusan részt vesznek a játékban! A sztorik megírásához regisztráció szükséges! És ne felejtsétek, az első 20 leggyorsabb aki megírja a sztoriját garantált ajándékban részesül. (KerekesSzerelem hűtőmágnes) A verseny feltételei: -Regisztrált tagnak kell lenned az oldalon - A sztorinak minimum 1000 karakternek kell lennie - Saját magadról kell, hogy szóljon a történet -A sztori nem állhat csak videóból vagy képekből - A 10.000 Ft-os vásárlási utalvány kisorsolásához minimum 10 sztorinak kell lennie -A hűtőmágnesekért mindaddig tart a verseny amíg a 20 sztori össze nem jön

Támogatókat keresünk!

Akik szeretnék oldalunkat támogatni és ezáltal kikerülni a támogatói felületünkre azok a részletes információkért keressenek bizalommal telefonon vagy e-mailen keresztül minket!

Újabb játékunk indul!

Kedves Felhasználóink! Újabb játékot indítunk! Az első 20 felhasználónk aki megírja a saját sztoriját egyedi KerekesSzerelem hűtőmágnest kap ajándékba! Természetesen akik már kitöltötték a saját sztori részt ők már meg is nyerték! :) A játék addig tart amíg a 20 sztori "megszületik" ! Az ajándékokat is egyszerre fogjuk kiküldeni! Reméljük minél több sikersztori születik és sokat tudunk majd olvasni! :)

Kedves Felhasználóink!

Igaz kicsi késéssel de útjára indultak az ajándékok! Még nekünk is bele kell jönni! Legközelebb reméljük már gyorsabbak leszünk! :) Szép napot!

Kedves Felhasználóink!

Azoknak a nyerteseknek akik felvették velünk a kapcsolatot a jövőhét elején postára adjuk az ajándékokat! Akik pedig eddig sem jelentkeztek sajnos nekik így nem tudjuk elküldeni! Szép napot szép hétvégét!

KS

Legutóbbi facebook postok

Hírek

KerekesSzerelem kérdőív!!

Kedves Tagok, erre látogatók! Facebook oldalunkon megtaláljátok kérdőívünket, melynek kitöltésével és megosztásával, nagyban hozzájárulnátok munkánkhoz! Előre is köszönjük a segítséget és a közreműködést! (a kitöltés teljesen anonim)

További híreink

Lépjen velünk kapcsolatba!

Email: info@kerekesszerelem.hu
Általános / Marketing Telefon: +36 70 946-2427
Technikai Kérdések: +36 30 326-6332